Training voor werknemers

Coaching en opleiding voor uw mensen en uw bedrijf

Motivation at Work organiseert trainingen voor werknemers, voor UW werknemers, volledig op maat van hun noden.

Uw werknemers zijn uw hoogste goed. Zonder hen staat uw bedrijf stil. Daarom is het belangrijk om naar uw werknemers te luisteren. Vaak hebben zij wensen en dan denken we vaak alleen aan financiële en andere voordelen. Maar veel te vaak worden de andere wensen van werknemers niet gehoord of durven ze deze niet uiten. Uit onderzoek blijkt echter dat werknemers die door hun bedrijf gestimuleerd worden tot het leren van nieuwe zaken en het bijschaven van bestaande kennis beter presteren.
(lees het artikel uit Vacature)

Dit kan gaan om sales skills voor uw salesteam, timemanagement voor uw planningsdienst, accountmanagement, stressbeheersing …

Als trainer in een onderneming met een grote salesforce en backoffice deed ik jarenlang ervaring op om mensen opnieuw te motiveren, om hen nieuwe manieren aan te tonen om de verkoop te boosten, leerde ik hen hun agenda beter te beheren en veel meer. Deze kennis wil ik met uw onderneming delen en zo uw werknemers opnieuw laten groeien en nieuwe uitdagingen laten ontdekken.

WAARMEE KAN IK UW WERKNEMERS  HELPEN?

Ik maak voor uw werknemers op maat trainingen, workshops, coaching trajecten en projecten op langere termijn over:

Sales

Timemanagement

Accountmanagement

Stressbeheersing en veerkracht

Customer oriented behavior today &tomorrow

Leadership today & tomorrow

  • Self-empowering en zelforganiserende teams.
  • Resultaatgerichte, geëngageerde en gemotiveerde teams.

Motivatie bij Change

Verandering cultuur

WAARMEE KAN IK UW WERKNEMERS HELPEN?

Ik maak voor uw werknemers op maat trainingen, workshops, coaching trajecten en projecten op langere termijn over:

Sales

Timemanagement

Accountmanagement

Stressbeheersing en veerkracht

Customer oriented behavior today &tomorrow

Leadership today & tomorrow

  • Self-empowering en zelforganiserende teams.
  • Resultaatgerichte, geëngageerde en gemotiveerde teams.

Motivatie bij Change

Verandering cultuur

WHY CHOOSE MOTIVATION@WORK?

Why choose me?

In alles wat ik tot nu toe ondernomen heb, heb ik gemotiveerd.

  • Zo motiveerde ik als sales executive mijn klanten om op basis van een goede behoefteanalyse de juiste oplossing te kopen
  • Als trainer/coach motiveerde ik mijn trainées om kennis en skills te implementeren in sales, accountmanagement, timemanagement, klantgerichtheid, marketing en gedrag.
  • In mijn rol als teamleader motiveerde ik mijn medewerkers om zelf verantwoordelijkheid te nemen en als een zelf-organiserend team onze doelen te bereiken.

Ik volgde een waslijst aan opleidingen om de natuurlijke motivator in mij te kunnen onderbouwen met inzichten, skills, methodes en modellen. De systemic NLP Practitioner en Master opleidingen waren daarbij voor mij de grote eyeopener. Het kunnen begrijpen van gedrag helpt om daarna te kunnen motiveren om indien gewenst dat gedrag te veranderen. Deze opleiding gaf mij de nodige gevulde toolbox en inzichten om een sterk en concreet fundament te kunnen leggen voor dit project: Motivation@work.