Motivation at Work

voor ondernemers, werknemers en teams

Motivation at Work organiseert trainingen voor ondernemers, werknemers en teams, in België en in het buitenland. Dit op verschillende vlakken: sales, timemanagement, stressbeheersing, leadership… Uiteraard werken we steeds op maat van uw behoeftes. Daarom is een probleemanalyse de eerste stap. 

Als ondernemer kan het gebeuren dat u door de hoge werkdruk, door het bos de bomen niet meer ziet. Hoe dit komt of waar de oorzaak ligt moet eerst worden achterhaald voor we u verder kunnen helpen. Door even stil te staan en vanop een afstand uw zaak, uw onderneming te bekijken kunnen we samen de pijnpunten achterhalen en tot een werkplan komen. Motivation@Work neemt u daarom mee naar Motivation@Spain. Zo kunnen we, letterlijk en figuurlijk, nagaan hoe het beter kan. Samen met 5 ervaren trainers en een 9-tal mede-ondernemers reflecteert u op uw onderneming en uw manier van werken. Om zo bij terugkomst met een nieuwe blik te herstarten.

WHY CHOOSE MOTIVATION@WORK?

Why choose me?

In alles wat ik tot nu toe ondernomen heb, heb ik gemotiveerd.

  • Zo motiveerde ik als sales executive mijn klanten om op basis van een goede behoefteanalyse de juiste oplossing te kopen
  • Als trainer/coach motiveerde ik mijn trainées om kennis en skills te implementeren in sales, accountmanagement, timemanagement, klantgerichtheid, marketing en gedrag.
  • In mijn rol als teamleader motiveerde ik mijn medewerkers om zelf verantwoordelijkheid te nemen en als een zelf-organiserend team onze doelen te bereiken.

Ik volgde een waslijst aan opleidingen om de natuurlijke motivator in mij te kunnen onderbouwen met inzichten, skills, methodes en modellen. De systemic NLP Practitioner en Master opleidingen waren daarbij voor mij de grote eyeopener. Het kunnen begrijpen van gedrag helpt om daarna te kunnen motiveren om indien gewenst dat gedrag te veranderen. Deze opleiding gaf mij de nodige gevulde toolbox en inzichten om een sterk en concreet fundament te kunnen leggen voor dit project: Motivation@work.