Leiderschap coaching voor ondernemers

Leiderschap coaching helpt u terug vooruit

Als ondernemer staat u er vaak alleen voor. Of u nu veel of weinig werknemers hebt, u blijft ‘de baas’ en u staat een beetje aan de andere zijde. U moet niet alleen zorgen voor de financiële opvolging van uw bedrijf, voor de cijfers en verkopen maar ook de marketing en de personeelszaken komen bij u terecht. Veel ondernemers kunnen hier niet over praten omdat ze geen klankbord hebben. Graag willen ze een andere mening horen of gewoon kunnen spreken met andere ondernemers met dezelfde ‘problemen’.

Motivation@Work is hiervoor uw partner. Wij luisteren naar u als ondernemer, zoeken samen met u naar de nieuwe motivatie om opnieuw met een frisse start aan de slag te kunnen. Door leiderschap coaching in België en in Spanje helpen wij op uw maat.

Wat kan motivation at work voor u doen?

 

“Ik weet niet meer waar ik naartoe wil”

“Geen tijd voor mijn gezin”

“Ik heb geen plezier mee in mijn werk”

“Ik dring niet door tot mijn werknemers”

“De communicatie in mijn bedrijf loopt stroef”

Veel ondernemers kennen één of meer van deze pijnpunten. Verwacht niet van Motivation@Work om ze in 1 keer weg te werken. Maar even een stap terug nemen en reflecteren met andere ondernemers kan u al een heel stuk verder helpen.

Daarom organiseren wij Motivation@Spain. Een training voor ondernemers. Met 5 coachen en een 9-tal ondernemers trekken we naar Spanje, 5 dagen weg van uw zaak maar ook weg van alle andere zaken die u kunnen afleiden.